2020-07-10 07:56:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Vigyázzon, a munkahelyén valaki szemet vetett a sikereire

Napi horoszkóp július 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Vonzza egy állásajánlat, de nem szívesen adná fel jelenlegi munkáját. Gondolja végig az összes lehetőséget, aztán válassza ki a legelőnyösebbet. Veszekedés várható, ami többnyire ön miatt tör ki. Mintha most kedvét lelné a vitákban, mindenbe és mindenkibe beleköt.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr még hátrál, ez jelzi, hogy anyagi gondjai adódhatnak. Ezúttal nem a meggondolatlansága, hanem egy váratlan kiadás csapolja meg a pénztárcáját. Szerencsés fordulat várható viszont egy régóta húzódó ingatlan-ügyben.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most egy olyan kiemelkedő megmozdulása lesz, amivel felhívhatja magára a figyelmet. Ha sportol, szép eredményeket érhet el, de a munkában is jól adminisztrálja magát, így kevesebb energiával nagyobb sikert ér el, mint a kollégái.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jó hírt kap, talán egy külföldön élő ismerőse is megérkezik, és olyan lehetőségek körvonalazódnak, amik arra csábítják, hogy borítson fel mindent, és kezdjen új életet. Járjon utána a részleteknek!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen vehető akadály keresztezi útját. Alaposan felborzolja idegeit a feladat, de végül is győz. A párkapcsolatában viszont a békesség kedvéért engedje át a gyeplőt partnerének.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A munkahelyén nagyon kedvezően alakulnak a dolgai, most talán még a szabadságát is visszamondja a karrier kedvéért. Legyen óvatos, mert akit barátjának hitt, arról hamarosan kiderülhet, hogy érdekből közeledik és csak színleli a jó szándékot.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem méri fel reálisan a teljesítőképességének határait, és olyan munkát vállal fel, amit nehézségek árán tud csak teljesíteni. Akivel ma összehozza a sors, abban előbb-utóbb csalódni fog, ezért ne tervezzen túl hosszú távra.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Halakban jár: talán túl sokat várt a most induló kapcsolattól, és épp emiatt nem működik a dolog. Vigyázzon, a munkahelyén valaki szemet vetett a sikereire, és nem egészen egyenes úton ki akarja sajátítani magának.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Merkúr még hátrál, és bonyodalmakat okozhat. Ha lehet, ne avatkozzon munkatársai dolgába, még segítő szándékkal se, mert visszájára fordulhat a dolog, és helyettük kap letolást.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Sok fontos feladatot kell elvégeznie, de vágyik már társas életre, strandolásra, szórakozásra. Délután menjen emberek közé, lazítson, elvégre itt a hétvége!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ragyogó ötletei támadnak, hogyan gyarapítsa gyorsan a bankszámláját. De ne kösse mások orrára, hogy mit akar lépni, ugyanis sokan felfedezték már: ha önt utánozzák, jól járnak. Bizalmával alaposan vissza is élnek.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön jegyében jár. Ha egyedül él még, vagy zátonyra futott nemrég egy kapcsolata, most ragyogó alkalom kínálkozik új partnere megismerésére. Anyagi kérdésekben ne hallgasson senkire, kölcsönt se adjon, és a befektetéseivel is várjon pár napot.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: